Robin Lord Taylor

Robin Lord Taylor
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.6.1978
Doğum Yeri:Iowa

ABD'li oyuncu.

The Walking Dead (2010), Law & Order (1990), Law & Order: Special Victims Unit (1999), The Good Wife (2009), Şüpheli Şahıs (2011) ve Gotham (2019) dizi filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 John Wick: Chapter 3 - Parabellum
2019 The Long Home
2016 Doll in the Dark
2015 Moving On (Kısa Film)
2013 Gece Ayazı
2012 Would You Rather
2011 The Melancholy Fantastic
2011 Başka Bir Dünya
2011 Return
2010 Sokak Dansı 3D
2009 Last Day of Summer
2008 Ağustos
2008 Lise Ateşi
2006 Çılgınlar Sınıfı
2006 The House Is Burning
2006 Pitch (Kısa Film)
2005 Jesus Children of America (Kısa Film)

Televizyon

2019 You
2019 Gotham
2016 Gotham Stories (Seslendirme)
2014 Yürüyen Ölüler
2014 Taxi Brooklyn
2013 Killing Lincoln (TV Filmi)
2013 Law & Order: Special Victims Unit
2012 The Good Wife
2012 Şüpheli Şahıs
2010 Law & Order
2008 Life on Mars

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Dishonored: Death of the Outsider
2016 Dishonored 2

Görev Aldığı Yapımlar

Robin Lord Taylor Fotoğrafları

Robin Lord Taylor Fotoğrafları Robin Lord Taylor Fotoğrafları Robin Lord Taylor Fotoğrafları Robin Lord Taylor Fotoğrafları Robin Lord Taylor Fotoğrafları