Rocci Williams

Rocci Williams
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.03.1985
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Para Kamyonu (2021), Nefesini Tut 2 (2021) ve Kod Adı: Angel (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Falkland Square
2021 Para Kamyonu
2021 Nefesini Tut 2
2020 Big Boys Don't Cry
2019 Oathbreaker (Kısa Film)
2019 My Saviour
2019 Kod Adı: Angel
2019 Blood Choke Retribution (Kısa Film)
2017 Le dîner des vampires
2017 Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Knights of the Damned
2016 Meadow Lane
2016 Hooligan Legacy
2016 It Would Change Everything (Kısa Film)
2016 03 (Kısa Film)
2015 Abusing Protocol

Televizyon

2020 Devils
2019 The Rook
2018 Ruh Avcısı
2016 La dernière tueuse de dragons (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Rocci Williams Fotoğrafları

Rocci Williams FotoğraflarıRocci Williams FotoğraflarıRocci Williams FotoğraflarıRocci Williams FotoğraflarıRocci Williams Fotoğrafları