Rodica Lazar

Rodica Lazar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.10.1978
Doğum Yeri:Onesti

Romen oyuncu.

Bükreş Film ve Tiyatro Üniversitesi mezunudur. Carmen (2013), Orizont (2015) ve Moartea domnului Lãzãrescu (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Islıkçılar
2018 Parabellum (Kısa Film)
2018 In the Shadow of Men (Kısa Film)
2018 Draga Mos Craciun (Kısa Film)
2017 Weekend (Kısa Film)
2017 Hawaii
2017 Aniversarea
2016 The Last Day
2016 Sapte luni mai tirziu (Kısa Film)
2015 Ramona (Kısa Film)
2015 Orizont
2015 Live
2015 Doar cu buletinul la Paris
2014 Scurt/4: Istorii de inimã neagrã
2014 Kowalski (Kısa Film)
2013 My Baby (Kısa Film)
2013 Carmen
2012 Reuniune de familie (Kısa Film)
2012 Family Pictures (Kısa Film)
2010 Principles of Life
2009 L'enfance d'Icare
2007 Geç gelen gençlik
2005 Moartea domnului Lãzãrescu
2002 Binecuvântatã fii, închisoare
2002 Âmin

Televizyon

2020 Roslund Hellström: Box 21
2019 Fructul oprit
2016 Valea Mutã (Mini Dizi)
2012 Pariu cu viata
2009 Aniela
2008 Ingerasii
2006 Mafalda di Savoia - Il coraggio di una principessa (TV Filmi)
2005 The French Revolution (Belgesel)
2004 Sex Traffic (Mini Dizi)
2003 Une place parmi les vivants (TV Filmi)
2002 Accords et à Cris (TV Filmi)

Yapımcı

2016 The Last Day

Görev Aldığı Yapımlar

Rodica Lazar Fotoğrafları

Rodica Lazar Fotoğrafları Rodica Lazar Fotoğrafları Rodica Lazar Fotoğrafları Rodica Lazar Fotoğrafları Rodica Lazar Fotoğrafları