Roger Kumble

Roger Kumble
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :28.5.1966
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Seks Oyunları (1999), Ateşli ve Tatlı (2002) ve Just Friends (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 After Paramparça
2019 Falling Inn Love
2010 Tüylü Bela
2008 Okul Gezisi
2005 Just Friends
2002 Ateşli ve Tatlı
2000 Cruel Intentions 2 (Video)
1999 Seks Oyunları

Televizyon

2019 Pretty Little Liars: The Perfectionists
2019 Suits
2018 Famous in Love
2018 Life Sentence
2017 Sevimli Küçük Yalancılar
2016 Those Who Can't
2016 Cruel Intentions (TV Filmi)
2015 The Mindy Project
2015 Stitchers
2015 Complications
2015 Hindsight
2014 Marry Me
2014 The Goldbergs
2014 Surviving Jack
2013 Covert Affairs
2013 White Collar
2013 Twisted
2013 Revenge
2012 Underemployed (Mini Dizi)
2012 Breaking In
2012 Ringer
2011 Entourage
2009 Kath & Kim
2006 Untitled Brad Copeland Project (TV Filmi)
2003 Out of Order (Mini Dizi)

Yapımcı

2000 Cruel Intentions 2 (Video)

Televizyon

2018 Famous in Love
2016 Cruel Intentions (TV Filmi)

Senaryo

2000 Cruel Intentions 2 (Video)
1999 Seks Oyunları
1997 Provocateur
1995 Senior Trip
1994 Unveiled

Televizyon

2016 Cruel Intentions (TV Filmi)

Oyuncu

2000 Cruel Intentions 2 (Video)
1994 Unveiled

Görev Aldığı Yapımlar

Roger Kumble Fotoğrafları

Roger Kumble Fotoğrafları Roger Kumble Fotoğrafları Roger Kumble Fotoğrafları Roger Kumble Fotoğrafları Roger Kumble Fotoğrafları