Rohan Chand

Rohan Chand
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.2004
Doğum Yeri:New York

Hint asıllı ABD'li aktör.

Altı yaşında bir beyzbol oyuncusu iken keşfedilmiştir. Jack and Jill, Lone Survivor ve Bad Words filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Mowgli: Legend of the Jungle
2017 Jumanji: Welcome to the Jungle
2014 The Hundred-Foot Journey
2013 Bad Words
2013 Lone Survivor
2011 Jack and Jill

Televizyon

2011 Homeland

Görev Aldığı Yapımlar

Rohan Chand Fotoğrafları

Rohan Chand Fotoğrafları Rohan Chand Fotoğrafları Rohan Chand Fotoğrafları Rohan Chand Fotoğrafları Rohan Chand Fotoğrafları