Ron Clements

Ron Clements
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :25.4.1953
Doğum Yeri:Iowa

ABD'li senarist, animatör ve yönetmen ve yapımcı. Tam adı Ronald Francis 'Ron' Clements'dir.

Filmografi

Yönetmen

2016 Moana
2009 Prenses ve Kurbağa
2002 Define Gezegeni
1997 Herkül
1992 Aladdin
1989 The Little Mermaid
1986 The Great Mouse Detective

Senaryo

2016 Moana
2009 Prenses ve Kurbağa
2002 Define Gezegeni
1997 Herkül
1992 Aladdin

Yapımcı

2002 Define Gezegeni
1997 Herkül

Görev Aldığı Yapımlar

Ron Clements Fotoğrafları

Ron Clements Fotoğrafları Ron Clements Fotoğrafları Ron Clements Fotoğrafları Ron Clements Fotoğrafları Ron Clements Fotoğrafları