Rose Glass

Rose Glass
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

İngiliz senarist ve yönetmen.

Günümüze kadar yalnızca kısa filmler üzerine çalışmıştır. 2019 yılı yapımı Azize filmi ilk uzun metraj çalışmasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Azize

Kısa Film

2015 A Moment of Horror (Video)
2014 Room 55
2013 The Silken Strand
2011 Storm House
2010 Moths

Senaryo

2019 Azize

Kısa Film

2015 A Moment of Horror (Video)
2014 Room 55
2013 The Silken Strand
2011 Storm House
2010 Moths

Görev Aldığı Yapımlar

Rose Glass Fotoğrafları

Rose Glass Fotoğrafları Rose Glass Fotoğrafları Rose Glass Fotoğrafları Rose Glass Fotoğrafları Rose Glass Fotoğrafları