Rose Glass

Rose Glass
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1900

İngiliz senarist ve yönetmen.

Günümüze kadar yalnızca kısa filmler üzerine çalışmıştır. 2019 yılı yapımı Azize filmi ilk uzun metraj çalışmasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Azize

Kısa Film

2015 A Moment of Horror (Video)
2014 Room 55
2013 The Silken Strand
2011 Storm House
2010 Moths

Senaryo

2019 Azize

Kısa Film

2015 A Moment of Horror (Video)
2014 Room 55
2013 The Silken Strand
2011 Storm House
2010 Moths

Görev Aldığı Yapımlar

  • Azize, Saint Maud , 2019, Yönetmen,Senarist

Rose Glass Fotoğrafları

Rose Glass FotoğraflarıRose Glass FotoğraflarıRose Glass FotoğraflarıRose Glass FotoğraflarıRose Glass Fotoğrafları