Rufus Sewell

Rufus Sewell
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :29.10.1967
Doğum Yeri:Twickenham, Middlesex

İngiliz aktör. 

2007 yılında Rock 'N' Roll oyunundaki rolü ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Laurence Olivier tiyatro ödülünü almış ve 62. Tony Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu dalında ödüle aday gösterilmiştir.

Filmografi
21 (1991)
Gone to Seed (1992)
Dirty Weekend (1993)
A Man of No Importance (1994)
Middlemarch (1994) (TV)
Cold Comfort Farm (1995)
Hamlet (1996)
Dangerous Beauty (1998)
Dark City (1998)
Martha, Meet Frank, Daniel and Laurence (1998)
At Sachem Farm (1998)
Illuminata (1998)
In a Savage Land (1999)
Bless the Child (2000)
Arabian Nights (2000) (TV)
A Knight's Tale (2001)
She Creature (2001) (TV)
Extreme Ops (2002)
Helen of Troy (2003) (TV)
Charles II: The Power and the Passion (2003) (TV)
ShakespeaRe-Told: The Taming of the Shrew (2005) (TV)
The Legend of Zorro (2005)
Tristan and Isolde (2006)
Paris, je t'aime (2006) (Père-Lachaise arrondissement)
The Illusionist (2006)
Amazing Grace (2006)
The Holiday (2006)
Downloading Nancy (2008)
John Adams (2008) (TV)
Vinyan (2008)
Eleventh Hour (2008-2009) (TV dizisi)
The Pillars of the Earth (2010) (TV)
Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)
Zen TV Dizisi

Görev Aldığı Yapımlar

Rufus Sewell Fotoğrafları

Rufus Sewell Fotoğrafları Rufus Sewell Fotoğrafları Rufus Sewell Fotoğrafları Rufus Sewell Fotoğrafları Rufus Sewell Fotoğrafları