Rufus Sewell

Rufus Sewell
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :29.10.1967
Doğum Yeri:Twickenham, Middlesex

İngiliz oyuncu.

Tam adı Rufus Frederick Sewell'dir. 21 (1991), A Man of No Importance (1994), Carrington (1995). Cold Comfort Farm (1995), Gizemli Şehir (1998), Tehlikeli Güzellik (1998) ve Martha - Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Old
2020 The Father
2019 Judy
2016 Mısır'ın Tanrıları
2016 Rise (Kısa Film)
2015 Blinky Bill the Movie (Seslendirme)
2014 Where the Devil Hides
2014 Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2013 The Sea
2013 The Brunchers (Kısa Film)
2013 Peşini Bırakmayacağım
2013 All Things to All Men
2012 Vampir Avcısı: Abraham Lincoln
2012 Hotel Noir
2010 Turist
2008 Vinyan
2008 Downloading Nancy
2006 Tristan + Isolde
2006 Tatil
2006 Sihirbaz
2006 Paris, Seni Seviyorum
2006 Amazing Grace
2005 Zorro Efsanesi
2003 Victoria Station (Kısa Film)
2002 Extreme Ops
2001 Şövalye
2000 Kutsanmış Çocuk
1999 In a Savage Land
1998 Tehlikeli Güzellik
1998 Martha - Meet Frank, Daniel and Laurence
1998 Illuminata
1998 Gizemli Şehir
1998 At Sachem Farm
1997 The Woodlanders
1996 Victory
1996 Hamlet
1995 Carrington
1994 A Man of No Importance
1993 Kirli Tatil
1991 21

Televizyon

2020 The Pale Horse (Mini Dizi)
2019 Yüksek Şatodaki Adam
2018 Muhteşem Bayan Maisel
2017 Victoria
2016 Secret History (Belgesel – Anlatıcı)
2015 Killing Jesus (TV Filmi)
2014 Dangerous Liaisons (TV Filmi)
2012 Restless (TV Filmi)
2012 Parade's End (Mini Dizi)
2011 Mystery!
2011 Zen (Mini Dizi)
2010 The Pillars of the Earth (Mini Dizi)
2009 Eleventh Hour
2008 John Adams (Mini Dizi)
2005 ShakespeaRe-Told (Mini Dizi)
2004 Taste (TV Filmi)
2003 Helen of Troy (Mini Dizi)
2003 Charles II: The Power & the Passion (Mini Dizi)
2001 Mermaid Chronicles Part 1: She Creature (TV Filmi)
2000 Arabian Nights (Mini Dizi)
1995 Performance
1995 Cold Comfort Farm (TV Filmi)
1994 A Night with a Woman, a Day with Charlie (Kısa Film)
1994 Screen Two
1994 Citizen Locke (TV Filmi)
1994 Middlemarch (Mini Dizi)
1992 Gone to Seed

Görev Aldığı Yapımlar

Rufus Sewell Fotoğrafları

Rufus Sewell Fotoğrafları Rufus Sewell Fotoğrafları Rufus Sewell Fotoğrafları Rufus Sewell Fotoğrafları Rufus Sewell Fotoğrafları