Ruhsar Gültekin

Ruhsar Gültekin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.9.1963
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Bugüne kadar Kuruntu Ailesi, Ahmet Hamdi Bey Ailesi, Yıldızlar Gece Büyür, Postacı Kapıyı Ara Sıra Çalar, Eltiler, Ruhsar, Çiçek Taksi, Yasemince, Yeter Anne, Aslı ile Kerem, Canım Annem, Sayın Bakanım, Zümrüt, Sen Harikasın, Prenses Perfinya gibi projelerde rol almıştır.

Filmografi

2017 Organik Aşk
2007 Şüphe (Seslendirme)
1996 Fargo (Seslendirme)

Televizyon

2017 Bu Sayılmaz
2011 Sen Harikasın
2008 Prenses Perfinya
2006 Felek Ne Demek?
2004 Zümrüt
2004 Sayın Bakanım
2004 Canım Annem
2002 Yeter Anne
2002 Aslı ile Kerem
2000 Yasemince 2000
2000 Dadı
1997 Yasemince
1997 Ruhsar
1997 Eltiler
1995 Çiçek Taksi
1993 Postacı Kapıyı Ara Sıra Çalar (TV Filmi)
1991 Yıldızlar Gece Büyür
1991 Ahmet Hamdi Bey Ailesi
1983 Kuruntu Ailesi
1981 Şirinler (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Ruhsar Gültekin Fotoğrafları

Ruhsar Gültekin Fotoğrafları Ruhsar Gültekin Fotoğrafları Ruhsar Gültekin Fotoğrafları Ruhsar Gültekin Fotoğrafları