Ryan O'Nan

Ryan O'Nan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.03.1982

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Fargo (2014), Reine du Sud (2016) ve Legion (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Lucky Accident Crash
2022 Killroy Was Here
2021 Cop Shop
2018 Belong to Us
2017 Fallen Stars
2017 Alex & The List
2016 Woven
2016 Marauders
2016 Half the Perfect World
2016 Albion
2015 Vice
2015 Le Dernier des Guerriers
2015 Club Life
2015 Anguish
2015 Always Worthy
2014 Stretch
2014 Chu and Blossom
2014 Buddy (Kısa Film)
2014 VCracked (Kısa Film)
2013 Karanlık Cinayetler
2013 In 3 Days (Kısa Film)
2013 Five Thirteen
2013 Crush the Skull 2 (Kısa Film)
2013 Altered Minds
2013 Out to Lunch (Kısa Film)
2012 Watching TV with the Red Chinese
2012 The Iceman
2012 Supporting Characters
2012 Kirli Oyun
2012 Illusion (Kısa Film)
2011 The Brooklyn Brothers
2011 Joint Body
2010 Ye Dua Et Sev
2010 The Dry Land
2010 Something Fun (Kısa Film)
2006 Souvenir (Kısa Film)
2004 Harry the Hamster (Kısa Film)

Televizyon

2021 Reine du Sud
2017 Menace à domicile (TV Filmi)
2017 Ray Donovan
2016 The Last Tycoon
2015 Proof
2015 Fargo
2014 Those Who Kill
2014 Şüpheli Şahıs
2014 Blacklist
2011 Unforgettable
2011 Skins
2010 New York - Section criminelle
2010 Mercy
2010 Justified
2009 The Unusuals
2009 Kings

Yönetmen

2017 Simularity (Kısa Film)
2011 The Brooklyn Brothers

Yapımcı

2020 Love & Busking
2020 The Clearing
2017 Simularity (Kısa Film)
2016 To Whom It May Concern
2016 Albion
2015 Club Life
2014 Chu and Blossom

Televizyon

2019 Wu-Tang: An American Saga
2018 Reine du Sud

Senaryo

2017 Simularity (Kısa Film)
2016 Albion
2015 Club Life
2014 Chu and Blossom
2011 The Brooklyn Brothers

Televizyon

2019 Wu-Tang: An American Saga
2018 Reine du Sud
2017 Legion
2011 Skins

Görev Aldığı Yapımlar

Ryan O'Nan Fotoğrafları

Ryan O'Nan Fotoğrafları Ryan O'Nan Fotoğrafları Ryan O'Nan Fotoğrafları Ryan O'Nan Fotoğrafları Ryan O'Nan Fotoğrafları