S. Craig Zahler

S. Craig Zahler
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :23.1.1973
Doğum Yeri:Miami

ABD'li senarist ve yönetmen.

Kemik Balta (2015), 99. Blok (2017) ve Dragged Across Concrete (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Dragged Across Concrete
2017 99. Blok
2015 Kemik Balta

Senaryo

2018 Dragged Across Concrete
2018 Puppet Master: The Littlest Reich
2017 99. Blok
2015 Kemik Balta
2011 Cinnet Gecesi

Görev Aldığı Yapımlar

S. Craig Zahler Fotoğrafları

S. Craig Zahler Fotoğrafları S. Craig Zahler Fotoğrafları S. Craig Zahler Fotoğrafları S. Craig Zahler Fotoğrafları S. Craig Zahler Fotoğrafları