Şahin Ergüney

Şahin Ergüney
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1962
Doğum Yeri:Giresun

Türk oyuncu.

Liseyi İzmir'de, üniversiteyi ise Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Oyunculuk yapmaya liseden sonra amatör tiyatro topluluklarında başladı. Profesyonel anlamda ise ilk kez 1994 yılında Aylaklar isimli filmde rol almış, ardından Kurtuluş, Kurtlar Sofrası, Kimse Beni Sevmiyor, Dur Yolcu, Es Es, Yer Gök Aşk, Oğul, Aşkların En Güzeli, Fi ve Siyah Beyaz Aşk gibi projelerde rol almıştır.

Filmografi

2019 Kader Postası
2011 Oğul
1994 Aylaklar

Televizyon

2019 Her Yerde Sen
2019 Sevgili Geçmiş
2017 Siyah Beyaz Aşk
2017 Fi
2015 Aşkların En Güzeli
2012 Yer Gök Aşk
2010 Es Es
2008 Dur Yolcu
2001 Kimse Beni Sevmiyor (TV Filmi)
1999 Kurtlar Sofrası
1996 Kurtuluş

Görev Aldığı Yapımlar

Şahin Ergüney Fotoğrafları

Şahin Ergüney Fotoğrafları Şahin Ergüney Fotoğrafları Şahin Ergüney Fotoğrafları