Şahin Sekman

Şahin Sekman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1964
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Dikkat Bebek Var, Eyvah Kızım Büyüdü, Berivan, Hırsız ve Adak gibi birçok dizide rol almıştır.

Filmografi

2018 Araf 2
2009 Dersimiz Atatürk
2003 İnşaat
1984 Fidan

Televizyon

2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2009 IV. Osman
2006 Köprü
2006 Azap Yolu
2013 Arka Sokaklar
2005 Köpek
2005 Davetsiz Misafir
2005 Beşinci Boyut
2004 Perçem
2004 Kalp Gözü
2004 Büyük Buluşma
2003 Kurtlar Vadisi
2003 Hırçın Menekşe
2003 Baba
2003 Ayrılsak da Beraberiz
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Efsane
2001 Hırsız
2000 Eyvah Kızım Büyüdü
2000 Evdeki Yabancı
2000 Dikkat Bebek Var
1999 Yılan Hikayesi
1998 Sırılsıklam
1997 Ruhsar
1997 Canısı
1996 Tatlı Kaçıklar
1995 Çiçek Taksi
1995 Süper Yıldız

Görev Aldığı Yapımlar

Şahin Sekman Fotoğrafları

Şahin Sekman Fotoğrafları Şahin Sekman Fotoğrafları Şahin Sekman Fotoğrafları Şahin Sekman Fotoğrafları