Saïd Taghmaoui

Saïd Taghmaoui
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.07.1973
Doğum Yeri:Villepinte

Fas asıllı Fransız oyuncu.

Wonder Woman (2017), G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi (2009), Protesto (1995) ve Üç Kral (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Jenie
2022 The Forgiven
2022 Old Songs (Kısa Video)
2020 Wonder Woman 1984
2020 Embattled
2019 John Wick 3: Parabellum
2018 First Light
2017 Wonder Woman
2017 Espionage Tonight
2017 Epilogue: Etta's Mission (Kısa Video)
2016 Infiltrator
2015 La nuit est faite pour dormir (Kısa Film)
2014 Skrillex: Fuck That (Kısa Video)
2013 Düzenbaz
2013 A.B.I.Hess (Kısa Film)
2012 My Brother the Devil
2011 Conan
2010 The Killers (Kısa Film)
2010 Djinns
2009 Linear (Video)
2009 G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2008 Kandisha
2008 Hain
2008 Bakış açısı
2007 Uçurtma avcısı
2006 Ô Jérusalem
2006 Five Fingers
2005 El khoubz el hafi
2004 Tesadüfler
2004 Spartan
2004 Hidalgo
2003 Wanted
2002 Vivante
2002 L'homme de la Riviera
2002 Entre chiens et loups
2001 Le petit poucet
2001 Gamer
2001 Confession d'un dragueur
2001 Absolument fabuleux
2000 Room to Rent
2000 Nationale 7
2000 Le nombril de l'univers (Kısa Film)
2000 La taule
2000 Ali Zaoua, prince de la rue
1999 Üç Kral
1999 Prima del tramonto
1998 Onorevoli detenuti
1998 Marrakech express
1998 I giardini dell'Eden
1997 Les fantômes du samedi soir (Kısa Film)
1997 Héroïnes
1997 Go for Gold!
1995 Protesto
1995 J'aime beaucoup ce que vous faites (Kısa Film)
1994 Putain de porte (Kısa Film)

Televizyon

2020 Professionals
2017 Ballers
2014 The Missing
2013 Touch
2012 Strike Back
2009 Kayıp
2008 Mogadiscio, destination terreur (TV Filmi)
2008 House of Saddam (Mini Dizi)
2008 Duval et Moretti
2007 Suspectes (Mini Dizi)
2006 Sleeper Cell
2006 Djihad! (TV Filmi)
2003 À la Maison Blanche
1999 Urlaub im Orient - Und niemand hört dein Schreien (TV Filmi)
1998 Lascars (Seslendirme)
1997 L'albero dei destini sospesi (TV Filmi)
1996 L'histoire du samedi
1996 Elvis Aziz (TV Filmi)
1995 L'éducateur
1995 C'est mon histoire
1994 Tous les garçons et les filles de leur âge...

Görev Aldığı Yapımlar

Saïd Taghmaoui Fotoğrafları

Saïd Taghmaoui Fotoğrafları Saïd Taghmaoui Fotoğrafları Saïd Taghmaoui Fotoğrafları Saïd Taghmaoui Fotoğrafları Saïd Taghmaoui Fotoğrafları