Sam Louwyck

Sam Louwyck
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1956
Doğum Yeri:Brugge

Belçikalı şarkıcı ve oyuncu.

Brimstone (2016), Cargo (2017) ve Les garçons sauvages (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Never Grow Old
2018 Witz
2018 Wildebeest (Kısa Film)
2018 Deux fils
2018 My Foolish Heart
2018 Voor het donker (Kısa Film)
2018 Koruyucu
2018 Baba Yega: The Movie
2018 Allons enfants
2017 Peau-rouge (Kısa Film)
2017 Burn Out
2017 Ce qui nous tient (Kısa Film)
2017 Weg van jou
2017 Cargo
2017 Le Fidèle
2017 Les garçons sauvages
2017 Monk
2016 Brimstone
2016 Grijs is ook een kleur (Kısa Film)
2016 Baden Baden
2016 Belgica
2016 Je me tue à le dire
2015 Vali (Kısa Film)
2015 Le chant des hommes
2015 Fallow
2015 Malgré la nuit
2015 Lobos sucios
2015 Belgian Disaster
2015 Thanatos (Kısa Film)
2015 D'Ardennen
2015 Keeper
2015 Les cowboys
2015 Zielbeeld (Kısa Film)
2014 Terre battue
2014 Mucizeler
2014 Carnage-Terminus (Kısa Film)
2014 Taram Tarambola (Kısa Film)
2013 Gabrielle (Kısa Film)
2013 Let Me Survive
2013 De weg van alle vlees (Kısa Film)
2013 L'étrange couleur des larmes de ton corps
2013 Zinneke (Kısa Film)
2013 Une chanson pour ma mère
2012 The Letter (Kısa Film)
2012 La part sauvage (Kısa Film)
2012 Dave
2012 Little Black Spiders
2012 La cinquième saison
2012 Le monde nous appartient
2012 Que la suite soit douce (Kısa Film)
2011 Headlock
2011 Frontman (Kısa Film)
2011 Portable Life
2011 Taş Kafa
2010 Paroles (Kısa Film)
2010 22 mei
2009 Lost Persons Area
2007 Salto Mortal (Kısa Film)
2007 A Day in a Life (Kısa Film)
2007 Ex Drummer
2005 Live/Evil - Evil/Live
2005 Selected Kısa Films #1 (Video)
2004 10 jaar leuven kort
2004 Carlo (Kısa Film)
2003 Any Way the Wind Blows
2001 Oh My God?! (Kısa Film)
2000 50CC (Kısa Film)
2000 Thread (Kısa Film)
1996 Turnpike (Kısa Film)

Televizyon

2018 De zonen van Van As
2017 Brussel
2017 Malik
2016 Eigen Kweek
2016 La trêve
2015 Bevergem (Mini Dizi)
2012 Code 37
2012 Zone stad
2012 Quiz Me Quick (Mini Dizi)
1992 Great Performances

Görev Aldığı Yapımlar

Sam Louwyck Fotoğrafları

Sam Louwyck Fotoğrafları Sam Louwyck Fotoğrafları Sam Louwyck Fotoğrafları Sam Louwyck Fotoğrafları Sam Louwyck Fotoğrafları