Sam Reid

Sam Reid
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.02.1987
Doğum Yeri:New South Wales

Avustralyalı oyuncu.

Avustralya'nın New South Wales kırsalında, çiftçilik ve büyükbaş hayvancılık yapan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Ağabeyi Rupert Reid da aktördür. Sydney'deki özel bir okul olan Cranbrook Okulu'na katıldı. Reid, okumayı tamamladıktan sonra, Londra'ya taşınmadan önce kısa bir süre New York'ta yaşadı. 2010 yılında Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisi'nden sınıfının yıldız öğrencisi olarak mezun oldu. Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisi'ndeki son yarı yılında Anonim filmindeki bir bölüm için seçmelere katılma fırsatı verildi. Reid, seçmelere başlamadan önce bir senaryo almasa da ertesi gün Earl of Essex rolüne seçildi. Güzelliğin Rengi (2013), '71 (2014), Geçmişin İzleri (2013) ve Anonim (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Drover's Wife
2019 Barbarları Beklerken
2019 Standing Up for Sunny
2017 2:22
2017 After the Smoke (Kısa Film)
2016 The Limehouse Golem
2016 Despite the Falling Snow
2014 Serena
2014 Tigers
2014 Taşkınlar Kulübü
2014 '71
2013 Güzelliğin Rengi
2013 Geçmişin İzleri
2012 Redd Inc.
2011 Anonim

Televizyon

2019 The Hunting (Mini Dizi)
2019 Lambs of God (Mini Dizi)
2019 Bloom
2017 Prime Suspect 1973 (Mini Dizi)
2015 The Astronaut Wives Club
2013 Agatha Christie's Marple
2012 Hatfields & McCoys (Mini Dizi)
2012 Whitechapel
2012 Endeavour
2011 Spooks
2010 The Taking of Prince Harry (TV Filmi)
2007 All Saints

Görev Aldığı Yapımlar

Sam Reid Fotoğrafları

Sam Reid Fotoğrafları Sam Reid Fotoğrafları Sam Reid Fotoğrafları Sam Reid Fotoğrafları Sam Reid Fotoğrafları