Sam Riley

Sam Riley
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.7.1980
Doğum Yeri:Leeds

İngiliz oyuncu.

Kontrol (2007), Malefiz (2014) ve Aşk ve Gurur ve Zombiler (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Rebecca
2020 Way Down
2019 Malefiz: Kötülüğün Gücü
2019 Radyoaktif
2018 Bazen Daima Asla
2018 Happy New Year, Colin Burstead
2016 Robbi, Tobbi und das Fliewatüüt
2016 Free Fire
2016 Aşk ve Gurur ve Zombiler
2014 Aşk Uğruna
2014 Malefiz
2014 Das finstere Tal
2012 Bir Vampir Hikâyesi
2012 Yolda
2011 Rubbeldiekatz
2010 Teslim Olmak Yok
2010 13
2008 Franklyn
2007 Kontrol

Televizyon

2017 SS-GB (Mini Dizi)
2016 Tinkershrimp & Dutch
2007 Sound (TV Filmi)
2002 Lenny Blue (TV Filmi)
2002 Tough Love (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sam Riley Fotoğrafları

Sam Riley Fotoğrafları Sam Riley Fotoğrafları Sam Riley Fotoğrafları Sam Riley Fotoğrafları Sam Riley Fotoğrafları