Sang-ho Yeon

Sang-ho Yeon
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1978
Doğum Yeri:Seul

Güney Koreli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Sangmyung Üniversitesi mezunudur. Zombi Ekspresi (2016), Dwae-ji-ui wang (2011), The Fake (2013) ve Seoulyeok (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Peninsula
2018 Psychokinesis
2016 Zombi Ekspresi
2016 Seoulyeok
2013 The Fake
2012 The Window (Kısa Film)
2011 Dwae-ji-ui wang
2008 Indiaenibakseu: Selmaui danbaekjil keopi
2006 Jiok (dugaeui sam) (Kısa Film)

Televizyon

2021 Jiok
2013 RedaKai

Yapımcı

2017 Jol-Up-Ban
2016 Ka-i: Geo-wool ho-su-eui jeon-seol
2016 Seoulyeok

Senaryo

2020 Peninsula
2018 Psychokinesis
2017 Jol-Up-Ban
2016 Zombi Ekspresi
2016 Seoulyeok
2013 The Fake
2011 Dwae-ji-ui wang
2008 Indiaenibakseu: Selmaui danbaekjil keopi

Televizyon

2021 Jiok
2020 Bangbeob

Oyuncu

2016 Zombi Ekspresi (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Sang-ho Yeon Fotoğrafları

Sang-ho Yeon Fotoğrafları Sang-ho Yeon Fotoğrafları Sang-ho Yeon Fotoğrafları Sang-ho Yeon Fotoğrafları