Sara Canning

Sara Canning
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.07.1987
Doğum Yeri:Gander

Kanadalı oyuncu. 

Talihsiz Serüvenler Dizisi (2017), Maymunlar Cehennemi: Savaş (2017) ve Remedy (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 The Dunner
2020 The Quieting  (Kısa Film)
2020 Fu*king Idiots
2019 The Banana Splits Movie
2019 Hatch (Kısa Film)
2019 Z
2018 Welcome to Nowhere
2018 The Fish & The Sea (Kısa Film)
2018 Seviye 16
2018 Send Us Smokes (Kısa Film)
2018 A.R.C.H.I.E. 2
2017 Prodigals
2017 Multiverse Dating for Beginners (Kısa Film)
2017 Maymunlar Cehennemi: Savaş
2016 Hello Destroyer
2015 Eadweard
2014 I Put a Hit on You
2013 Mariée ou presque
2013 Aşkta Yanlış Yoktur
2012 Corvus (Kısa Film)
2009 Black Field
2008 Y'a-t-il un joueur pour sauver la Junior League? (Video)

Televizyon

2020 Sous le charme de Noël (TV Filmi)
2020 Nancy Drew
2019 Wu Assassins
2019 Un enfant kidnappé chez les Amish (TV Filmi)
2019 Sous les lumières de Noël (TV Filmi)
2019 Hospital Show (Mini Dizi)
2018 Van Helsing
2018 Take Two
2018 Bir Varmış Bir Yokmuş
2018 Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Android Employed
2017 Vampir Günlükleri
2016 On the Farm (TV Filmi)
2016 Motive
2015 Remedy
2014 Yürüyen Cehennem
2014 Republic of Doyle
2013 King & Maxwell
2013 Garage Sale Mysteries
2013 Les portes du temps: un nouveau monde
2012 Hannah's Law (TV Filmi)
2012 Doğaüstü
2011 Katil Avı (TV Filmi)
2009 Pluie acide (TV Filmi)
2009 Le courage au coeur (TV Filmi)
2009 Kyle XY
2009 Come Dance at My Wedding (TV Filmi)
2008 Smallville
2008 Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sara Canning Fotoğrafları

Sara Canning Fotoğrafları Sara Canning Fotoğrafları Sara Canning Fotoğrafları Sara Canning Fotoğrafları Sara Canning Fotoğrafları