Sara Paxton

Sara Paxton
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.4.1988
Doğum Yeri:Los Angeles

ABD'li aktris, model ve şarkıcıdır.

Oyuncunun annesi Meksika asıllı Yahudi bir aileden gelmekte olup babası ise evlendikten sonra Yahudiliği seçen bir Amerikan vatandaşıdır. Yalancı Yalancı (1997), Tucson (2002), Sleepover (2004), Aquamarine (2006), Return to Halloweentown (2006) ve The Last House on the Left (2009) gibi sinema; Sünger Bob Kare Şort (1999), Malcolm in the Middle (2000) ve Summerland (2004) gibi TV yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Baş Aday
2018 First Date (Kısa Film)
2017 Three Women (Kısa Film)
2016 Sundown
2016 Happily Ever After
2014 Boys of Abu Ghraib
2014 All Relative
2013 The Bounceback
2013 Liars All
2013 Cheap Thrills
2012 The Carlton Dance (Kısa Video)
2012 Static
2011 Shark Night Cast: Shark Bite (Kısa Film)
2011 Ruhlar Oteli
2011 Katil Köpek Balığı
2011 Enter Nowhere
2009 Soldaki Son Ev
2008 En Süper Kahraman
2007 Sydney White
2006 Aquamarine
2005 Sara Paxton: Take a Walk (Kısa Film)
2005 Sara Paxton: Here We Go Again (Kısa Film)
2004 Sleepover
2003 Haunted Lighthouse (Kısa Film)
2001 The Ruby Princess Runs Away (Kısa Film)
2000 Perfect Game (Video)
1999 Durango Kids
1998 Yan odadan melodiler
1998 Tunnel Vision (Kısa Film)
1998 Asker
1997 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Christmas Party (Kısa Video)
1997 Yalancı Yalancı

Televizyon

2018 Liberty Crossing
2017 Wrecked
2017 Twin Peaks
2017 This Is Us
2017 Sünger Bob Kare Şort (Seslendirme)
2017 Baker Daily: Trump Takedown (Kısa Film)
2016 Murder in the First
2016 Heartbeat
2015 Stalker
2015 Code Black
2014 Mi$Match (TV Filmi)
2014 Holloway Heights
2014 Cinayetten Paçayı Kurtarmak
2013 Lovestruck: The Musical (TV Filmi)
2013 Guys with Kids
2012 Blue-Eyed Butcher (TV Filmi)
2009 The Beautiful Life: TBL
2009 Jonas
2008 Waverly Büyücüleri
2007 The Party Never Stops: Diary of a Binge Drinker (TV Filmi)
2006 Skater Boys
2006 Return to Halloweentown (TV Filmi)
2006 Pepper Dennis
2006 Darcy's Wild Life
2004 Will & Grace
2004 Summerland
2004 Quintuplets
2004 Mr. Ed (TV Filmi)
2004 Malcolm in the Middle
2003 Greetings from Tucson
2003 CSI: Miami
2002 Kanit Pesinde
2002 Generation Gap (TV Filmi)
2001 State of Grace
2001 Lizzie McGuire
2001 Hounded (TV Filmi)
2000 The Wonderful World of Disney
2000 Beyond Belief: Fact or Fiction
2000 Action
1999 Working
1999 Passions
1997 NewsRadio
1996 Small Talk

Video Oyunu

1999 Koudelka (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Sara Paxton Fotoğrafları

Sara Paxton Fotoğrafları Sara Paxton Fotoğrafları Sara Paxton Fotoğrafları Sara Paxton Fotoğrafları Sara Paxton Fotoğrafları