Sarah Goldberg

Sarah Goldberg
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :31.05.1985
Doğum Yeri:Vancouver

Kanadalı oyuncu.

Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi mezunudur. Kara Şövalye Yükseliyor (2012), The Report (2019) ve Barry (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Silent Retreat
2021 Eat Wheaties!
2020 Maison de nuit
2019 The Report
2018 Kod Adı: Hummingbird
2018 Games for Girls (Kısa Film)
2017 Bikini Moon
2017 Izzy Gets the Fuck Across Town
2017 Crown Heights
2016 Lucia, Before and After (Kısa Film)
2014 Drifters (Kısa Film)
2012 Düzenbazlar
2012 Kara Şövalye Yükseliyor
2008 A Bunch of Amateurs

Televizyon

2019 Barry
2015 Hindsight
2014 Black Box
2014 Elementary
2010 Any Human Heart (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sarah Goldberg Fotoğrafları

Sarah Goldberg FotoğraflarıSarah Goldberg FotoğraflarıSarah Goldberg FotoğraflarıSarah Goldberg FotoğraflarıSarah Goldberg Fotoğrafları