Sarah Woodward

Sarah Woodward
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.04.1963
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

The Merry Wives of Windsor (2011), Le mari de la ministre (2013) ve Hypnotic (2002) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Supernova
2011 The Merry Wives of Windsor
2011 National Theatre Live: The Cherry Orchard
2004 Charlie
2003 Rose & Cassandra
2003 Bright Young Things
2002 Hypnotic
2000 The Real Thing (Video)
1997 The House of Angelo
1996 Cries of Silence

Televizyon

2020 Sitting in Limbo (TV Filmi)
2020 Quiz (Mini Dizi)
2020 Le cheval pâle d'Agatha Christie (Mini Dizi)
2019 Queens of Mystery
2019 Holby City
2016 New Blood
2014 Les enquêtes de Morse
2013 Le mari de la ministre (Mini Dizi)
2012 Outnumbered
2012 Loving Miss Hatto (TV Filmi)
2010 Londres, police judiciaire
2010 Doctors
2010 DCI Banks
2009 Kingdom
2006 Flics toujours
2005 The Bill
2003 Spirale tragique (TV Filmi)
2003 Les prisonniers du silence (TV Filmi)
1998 The Cater Street Hangman (TV Filmi)
1992 Hercule Poirot
1991 Les souvenirs de Sherlock Holmes
1988 Gems
1987 The Two of Us

Görev Aldığı Yapımlar

Sarah Woodward Fotoğrafları

Sarah Woodward FotoğraflarıSarah Woodward FotoğraflarıSarah Woodward FotoğraflarıSarah Woodward Fotoğrafları