Sarah Wright

Sarah Wright
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.9.1983
Doğum Yeri:Kentucky

ABD'li aktris ve eski model. Tam adı Sarah Wright Olsen'dir.

NBC dizisi Marry Me filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 American Made
2014 Walk of Shame
2013 21 & Over
2012 Touchback
2012 Celeste and Jesse Forever
2008 Made of Honor
2008 Wieners
2008 The House Bunny
2008 Surfer, Dude
2008 Streak (Kısa Film)
2007 X's & O's
2006 All You've Got

Televizyon

2014 Mixology
2014 Marry Me
2013 Men at Work
2013 Don't Trust the B in Apartment 23
2013 Hello Ladies
2012 Happy Endings
2011 Mad Love
2011 Parks and Recreation
2010 The Middle
2009 Accidentally on Purpose
2009 How I Met Your Mother
2008 Mad Men
2006 The Loop
2006 7th Heaven
2005 CSI: Miami
2005 Malcolm in the Middle
2004 Quintuplets

Görev Aldığı Yapımlar

Sarah Wright Fotoğrafları

Sarah Wright Fotoğrafları Sarah Wright Fotoğrafları Sarah Wright Fotoğrafları Sarah Wright Fotoğrafları Sarah Wright Fotoğrafları