Sasha Clements

Sasha Clements
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.3.1990
Doğum Yeri:Toronto

Kanadalı oyuncu.

Tam adı Sasha Nicole Clements'tir. Majority Rules! (2009), From Straight A's to XXX (2017) ve Degrassi: Don't Look Back (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ormandaki Cadı

Televizyon

2017 From Straight A's to XXX (TV Filmi)
2015 Open Heart
2015 Degrassi: Don't Look Back (TV Filmi)
2014 How to Build a Better Boy (TV Filmi)
2013 Mudpit
2012 Oğlanlarla Hayat
2012 Lost Girl
2011 Rookie Blue
2011 Eyvah, Ünlü Oldum!
2011 Majority Rules!
2010 Haber Takımı
2005 The Snow Queen (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sasha Clements Fotoğrafları

Sasha Clements Fotoğrafları Sasha Clements Fotoğrafları Sasha Clements Fotoğrafları Sasha Clements Fotoğrafları Sasha Clements Fotoğrafları