Sasha Lane

Sasha Lane
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.9.1995
Doğum Yeri:Houston-Teksas

ABD'li aktris.

Tam adı Sasha Bianca Lane'dir. Houston'da dünyaya geldi ve Dallas, Teksas'ta büyüdü. Baba tarafından Afro-Amerikan ve anne tarafından Yeni Zelandalıdır. Aktris olmadan önce, Frisco, Teksas'ta bir restoranda bir garson olarak çalıştı ve ayrıca basketbol oynadı.

Lane, sinemaya ilk adımını, eleştirmenlerce alkışlanan ve ödül kazanan Andrea Arnold'un yazıp yönettiği American Honey'de (2016) attı. American Honey (2016) ve Cameron Post'a Ters Terapi (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Weetzie Bat
2019 Daniel Isn't Real
2019 Hellboy
2018 After Everything 
2018 Hearts Beat Loud
2018 Cameron Post'a Ters Terapi
2016 American Honey
2017 Born in the Maelstrom

Görev Aldığı Yapımlar

Sasha Lane Fotoğrafları

Sasha Lane Fotoğrafları Sasha Lane Fotoğrafları Sasha Lane Fotoğrafları Sasha Lane Fotoğrafları Sasha Lane Fotoğrafları