Savaş Özdemir

Savaş Özdemir
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1970
Doğum Yeri:İstanbul

Türk müzisyen, ressam ve oyuncu.

İzmir Eşrefpaşa Lisesi’nden 1991 yılında mezun olmuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Bölümü mezunudur. 17 yaşında iken babasının kendisine senin dilin çok uzadı git artist ol demesi ile oyunculuğa adım attığını belirtmiştir. 1997 senesinde Devlet Tiyatrosu ile çalışma hayatına adım atmış yazar, yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

15 yıl boyunca görev yaptığı Adana Devlet Tiyatrosu’nda 30 civarında oyunda sahne almıştır. Babasının ozan olduğunu dile getiren usta oyuncu babasının çok sayıda derlemesi olduğunu, bağlama çaldığını ve hocalık yaptığını söylemiştir. Resim sergisi hazırlamakta, oyun yazarlığı yapmakta ayrıca birçok albüm çalışmaları gerçekleştirmiştir.

Konservatuvar’da piyano ve gitar eğitimi alan Savaş Özdemir gitar ile tanıştıktan sonra kendi çapında besteler yapmaya başlamıştır. Resim üzerine ise Sürrealist ve dışavurumcu çalışmalar yapan oyun resim sergisi açmayı planlamaktadır. 30 civarında bestesi var, ayrıca 50’ye yakın tablosu bulunmaktadır.

Filmografi

2019 Aman Reis Duymasın
2014 Gittiler 'Sair ve Meçhul'
2011 Lüks Otel
2009 Kanımdaki Barut
1999 Asansör
1996 Gün Batımından Şafağa (Seslendirme)
1991 Bill ve Ted'in Maceraları (Seslendirme)

Televizyon

2017 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2014 Çırağan Baskını
2014 Kod Adı Reaksiyon
2013 Ben Onu Çok Sevdim
2012 Yol Ayrımı
2011 Nuri
2011 Bir Kadın Tanıdım
2008 Jack Hunter and the Quest for Akhenatens Tom
2008 Gece Gündüz
2008 Adanalı
2007 Sinekli Bakkal
2007 Kuzey Rüzgarı
2008 Kurtlar Vadisi Pusu
2007 Gurbet Yolcuları
2006 Mavi Kuş (TV Filmi)
2006 Gülpare
2005 Tombala (TV Filmi)
2005 Kapıları Açmak
2005 Eylül
2004 Haziran Gecesi
2004 Avrupa Yakası
1998 Mavi Düşler
1997 Yasemince
1993 Süper Baba

Görev Aldığı Yapımlar

Savaş Özdemir Fotoğrafları

Savaş Özdemir Fotoğrafları Savaş Özdemir Fotoğrafları Savaş Özdemir Fotoğrafları Savaş Özdemir Fotoğrafları Savaş Özdemir Fotoğrafları