Yorumlar (27 yorum)
9 nihandursun03.06.2007 03:07
flim büyüklerin sanmıştım ama çocukca birşey inanmam ama güzeldi
8 muharrem güre20.05.2007 08:05
flim güzeldi fakat çok hayal dışı yani.çok çocukça ben daha büyükler izleye bilir diye düşündüm fakat değilmiş.ama yine de güzeldi...:-)
10 murat kılıç27.01.2007 08:07
cok süper bir filmdi ben cokkk beyendım we scooby cocuklugumda beri cok sewiyorum we sureklı cızgı filmlerini izliyoruz.bu arada cok süpersınız hepınızde..
1 ufuk ertanova12.11.2006 03:24
çok yahşıdı çok memnun oldum ben bu filmi televizyada da bakmıştım necede gözeldi başarılar diliyerem sağlıcakla galın gününüz aydın olsunnn
10 busenur tek08.11.2006 04:41
bu filmi ben sinemada da izledim tv de de izledim yüz kerede izlesem yine de bıkmam : ) bir de bu film çok komik aba birazcıkda abartılmış zaten yabancı yönetmenlerden böle abartıcı filmler çıkar : )
10 ufuk ertan30.10.2006 08:21
harika bir filim ben coooookkkkkkk sevdim harika bir filim
9 ufuk ertan30.10.2006 08:20
harika bir filim ben coooookkkkkkk sevdim
10 recep şen23.10.2006 08:18
film süper izledim resimlerini bilgisayarıma attım.filmin 2. bölümünü de izledim.o dda süperdi.heycanla 3. bölümü bekliyorum.umarım 3 çıkarırsınız
10 kerem tobtaş07.09.2006 03:08
çok güzel.her gün seyrediyorum.filmini birgün yayınlamanızı istiyorum.
10 eren yılmaz02.07.2006 09:35
scooby doo benim en sewdiğim çizgi kahraman ona bayılıyorum filmi de çok güzel
10 eylül albayrak29.06.2006 03:58
yaa nediye bilirim ki narnia günlükleri ve bu filmi seyretmekten keyif alıyorum harikalar ve bence hiç saçma değil biraz hayal gücünüzü kullanın o zaman anlıycaksınızki çok güzel bir film devemlarını dört gözle bekliyorum tatlı kahramanımız scooby do yu çok seviyorum o çok tatlı biri herkeze burdan selam seni seviyorum inşallah sende beni seviyosundur inşallah tasınmamışsınızdır canım
0 yeşim27.06.2006 09:31
çok güzel bir film nerdeyse hergün izlemek istiyorum çok beğeiyorum çok heyecanlandırıcı ve komik
10 DUYGU 01.06.2006 08:14
İYİ BU FİLMİ DÜŞÜNEN GERÇEKTEN AKILLI AMA BİRAZ SAÇMA
0 Mercan ÇOLAK01.06.2006 08:09
berbat şuan izliyorum
10 esra01.06.2006 08:07
güzel
1 hakan21.04.2006 02:57
berbat bir film komiklikleri hiç te komik değil
2 MERT BATUR22.01.2006 02:56
DAHA ÖNCEDE YAZDIM AMA DİĞERLERİNİN YAZDIKLARINI OKUYUNCA BENDE 2 PUAN VERDİM.NEDENİ İSE SENARYONUN ÖNCELİKLE ÇOĞU YERİ APTALCA VE HER İKİ FİLMDE SANKİ SADECE İLGİ TOPLAMAK İÇİN YAPILMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR.BU FİLM SANAT İÇN YAPILMAMIŞ BU YÜZDEN HEM BEĞENDİM HEM BEĞENMEDİM
10 MERT BATUR22.01.2006 02:51
BU FİLM HEM KAHKAHA ATTIRIYOR HEM BİR SÜRÜ ŞEY ÖĞRETİYOR
10 aliozdil13.10.2002 12:21
okadar güzelki bazı yerlerinde gülmekten kırılıyorum bence bu filmi küçük-büyük herkes izlemeli.
10 aliozdil13.10.2002 12:21
okadar güzelki bazı yerlerinde gülmekten kırılıyorum bence bu filmi küçük-büyük herkes izlemeli.
10 aliozdil13.10.2002 12:18
çok güzel
9 A.OKA29.09.2002 09:35
Çok hoşça vakit geçirilen bir filmdi. Geğirme ve yellenme sahnesini beğendim.Bence bu film tuttu.İkincisini belki yapımcı düşünürse aynı kadro ile yine tutar.
1 ferdi tayfur07.09.2002 04:14
köpek sanal sanki adamlarda sanal tek kelime İ.Ğ.R.E.N.Ç
10 mehmet06.09.2002 02:40
çok eğlenceli ve sevimli bir film.hoş vakit geçirmek isteyenlere tavsiye ederim.özellikle scooby doo çok tatlı ve duygusal sahnelerde gözlerinin yaşarması çok sevimli.herkese tavsiye ediyorum..
1 süleyman karaca26.08.2002 04:02
çok kötü,hiç beğenmedim,özgün senaryo ve kurgu aptalca
9 utku can21.08.2002 06:37
çok güzel bir film utku çok beğendi
10 Tülay Bursalı19.08.2002 12:26
BA-YIL-DIM!!!ÇOK MÜKEMMEL ÖTESİ BİR FİLM.BENCE KÜÇÜK-BÜYÜK HERKES İZLEMELİ...ZATEN FİLMİN GÜZEL OLMASI İÇİN O FİLMDE SARAH MICHELLE GELLAR IN OYNAMASI GEREK BENCE...:))))))))) SENİ ÇOK SEVİYORUM SMG!!!:)