Scott Moore

Scott Moore
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Honolulu, Hawaii

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kendisi gibi yönetmen ve senarist olan Jon Lucas ile birlikte çektikleri Çılgın Doğum Günü (2013), Eyvah Annem Dağıttı 2 (2017) ve Felekten Bir Gece (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Jexi
2017 Eyvah Annem Dağıttı 2
2016 Eyvah Annem Dağıttı
2013 Çılgın Doğum Günü

Televizyon

2014 Mixology

Yapımcı

2016 Thank You for Shopping Star-Mart (Kısa Film)
2013 Çılgın Doğum Günü
1998 Savior
1995 I Shot a Man in Vegas

Televizyon

2014 Mixology

Senaryo

2019 Jexi
2017 Eyvah Annem Dağıttı 2
2016 Office Christmas Party
2016 Eyvah Annem Dağıttı
2013 Çılgın Doğum Günü
2013 Felekten Bir Gece III
2011 Felekten Bir Gece Daha
2011 Çifte Soygun
2011 The Change-Up
2009 Hayalet Sevgilim
2009 Felekten Bir Gece Daha
2008 Zoraki Tatil
2007 Full of It
2005 Rebound

Televizyon

2014 Mixology

Görev Aldığı Yapımlar

Scott Moore Fotoğrafları

Scott Moore Fotoğrafları Scott Moore Fotoğrafları Scott Moore Fotoğrafları Scott Moore Fotoğrafları Scott Moore Fotoğrafları