Sean Anders

Sean Anders
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Skor Peşinde (2008), Babamın Penguenleri (2011) Babasının Oğlu (2012), Babalar Savaşıyor (2015) ve Babalar Savaşıyor 2 (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Kız kardeşi Andrea Anders ve erkek kardeşi Torri Anders de oyuncudur.

Filmografi

Yönetmen

2018 Sipşak Aile
2017 Babalar Savaşıyor 2
2015 Daddy's Home
2014 Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2013 Bu Nasıl Aile!
2012 Babasının Oğlu
2008 Skor Peşinde
2005 Never Been Thawed

Yapımcı

2018 Sipşak Aile
2017 Babalar Savaşıyor 2
2015 Daddy's Home

Televizyon

2007 Playing Chicken (TV Filmi)

Senaryo

2018 Sipşak Aile
2017 Babalar Savaşıyor 2
2015 Daddy's Home
2014 Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2013 Bu Nasıl Aile!
2011 Babamın Penguenleri
2010 Hot Tub Time Machine
2010 Bu Kız Beni Aşar
2008 Skor Peşinde
2005 Never Been Thawed

Televizyon

2007 Playing Chicken (TV Filmi)

Oyuncu

2017 Babalar Savaşıyor 2
2005 Never Been Thawed

Görev Aldığı Yapımlar

Sean Anders Fotoğrafları

Sean Anders Fotoğrafları Sean Anders Fotoğrafları Sean Anders Fotoğrafları Sean Anders Fotoğrafları Sean Anders Fotoğrafları