Sean Rogerson

Sean Rogerson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.09.1977
Doğum Yeri:Alberta

Kanadalı oyuncu.

Mezar Buluşmaları (2011), Karanlıklar Ülkesi - Evrim (2006) ve Yıldız Geçidi: Atlantis (2004) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Z
2017 Doğmamış
2014 Extraterrestrial
2013 Double Barrel (Kısa Film)
2013 12 Tuzak 2: Kanunsuz
2012 Otherwise (Kısa Film)
2012 Grave Encounters 2
2011 Mezar Buluşmaları
2009 One by One: The Making of 'Harper's Island' (Kısa Video)
2009 Casting 'Harper's Island' (Kısa Video)
2006 Karanlıklar Ülkesi - Evrim

Televizyon

2018 Vérités cachées: 100 mobiles pour un meurtre (TV Filmi)
2017 Vérités cachées: le secret de Lily (TV Filmi)
2015 The Advocate (TV Filmi)
2015 Bitten
2014 Vous avez un message
2014 Continuum
2014 Cedar Cove
2014 Arrow
2011 Sanctuary
2011 Facing Kate
2011 Doğaüstü
2010 Smallville
2010 Fringe
2010 Enquêteur malgré lui
2009 Harper's Island
2007 Yıldız Geçidi: Atlantis
2007 Blood Ties
2006 La conviction de ma fille (TV Filmi)
2005 The Collector
2005 Dead Zone
2004 Tru Calling: compte à rebours

Görev Aldığı Yapımlar

Sean Rogerson Fotoğrafları

Sean Rogerson FotoğraflarıSean Rogerson FotoğraflarıSean Rogerson FotoğraflarıSean Rogerson FotoğraflarıSean Rogerson Fotoğrafları