Sebastián Lelio

Sebastián Lelio
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :8.3.1974
Doğum Yeri:Mendoza

Şili asıllı Arjantinli senarist, yapımcı ve yönetmen.

Film School of Chile mezunudur. Babası mimar ve annesi ise balerindir. La Sagrada Familia (2005), Navidad (2009), El Año del Tigre (2011), Gloria (2013) ve Muhteşem Kadın (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Gloria Bell
2017 İtaatsizlik
2017 Muhteşem Kadın
2013 Gloria
2011 El Año del Tigre
2009 Navidad
2005 La Sagrada Familia
2003 Carga vital (Kısa Film)
2002 Ciudad de maravillas (Kısa Film)
2002 Fragmentos urbanos (Kısa Film)
2000 Smog (Kısa Film)
1996 Cuatro (Kısa Film)
1995 4 (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Gloria Bell
2017 Muhteşem Kadın
2011 El Año del Tigre

Senaryo

2018 Gloria Bell
2017 İtaatsizlik
2017 Muhteşem Kadın
2013 Gloria
2009 Navidad
2005 La Sagrada Familia
2003 Carga vital (Kısa Film)
2002 Ciudad de maravillas (Kısa Film)
2002 Fragmentos urbanos (Kısa Film)
2000 Smog (Kısa Film)
1996 Cuatro (Kısa Film)
1995 4 (Kısa Film)

Oyuncu

2019 Ella es Cristina

Görev Aldığı Yapımlar

Sebastián Lelio Fotoğrafları

Sebastián Lelio Fotoğrafları Sebastián Lelio Fotoğrafları Sebastián Lelio Fotoğrafları Sebastián Lelio Fotoğrafları Sebastián Lelio Fotoğrafları