Sebastian Urzendowsky

Sebastian Urzendowsky
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.5.1985
Doğum Yeri:Berlin










Filmografisi

2010'lar

  •     Die Blaue Periode, 2010
  •      Schurkenstück, 2010
  •      Un amour de jeunesse, 2011
  •      The Way Back, 2011
  •      Polizeiruf 110 , 2011    
2000'ler
  •      Paul Is Dead, 2000
  •      Der Zimmerspringbrunnen, 2001
  •      Tatort, 2001
  •      Der Felsen, 2002
  •      Ein Leben lang kurze Hosen, 2002
  •      Schimanski, 2002
  •      Lichter, 2003
  •      Im Schatten der Macht, 2003
  •      Das blaue Wunder, 2004
  •      Nimm dir dein Leben, 2005
  •      Pingpong, 2006
  •      Drei Schwestern made in Germany, 2006
  •      Schwesterherz, 2006
  •      Die Fälscher, 2007
  •      Teufelsbraten, 2007
  •      Einfache Leute, 2007
  •      Guter Junge, 2008
  •      Anonyma, 2008
  •      Es kommt der Tag, 2009
  •      Berlin 36, 2009 

Görev Aldığı Yapımlar

Sebastian Urzendowsky Fotoğrafları

Sebastian Urzendowsky Fotoğrafları Sebastian Urzendowsky Fotoğrafları Sebastian Urzendowsky Fotoğrafları Sebastian Urzendowsky Fotoğrafları Sebastian Urzendowsky Fotoğrafları