Şebnem Bozoklu

Şebnem Bozoklu
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :25.8.1979
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu ve yapımcı.

Baba tarafından Ispartalı; anne tarafından Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğudur. Çocukluğu İstanbul Suadiye'de geçti. 1996 yılında Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdi. 2000 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almaya başladı ve 2004 yılında mezun oldu. Ardından da 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı.

2006-2007 yılları arasında TRT'de yayınlanan 'Hazır mısınız?' programında canlı yayın sunuculuğu yaptı. O yıllarda TRT'nin 'Elma Kurdu' yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı.
 
23 Eylül 2010 tarihinde evlendiği iç mimar Emre İzer'den 2016 yılında boşandı.

Filmografi

2018 Turkish'i Dondurma
2018 Kimse Elimi Tutmasın (Kısa Film)
2018 Cebimdeki Yabancı
2017 Shall No One Hold My Hand (Kısa Film)
2017 Tatlım Tatlım
2016 Albüm
2016 Yok Artık 2
2015 Niyazi Gül Dört Nala
2015 Yok Artık
2014 İçimdeki İnsan
2014 Soğuk
2005 Vesaire Vesaire
2004 Öğleden Sonra
2003 Belirsizlik Meselesi
2002 Tesadüfi

Televizyon

2016 Altınsoylar
2016 Çifte Saadet
2014 Ulan İstanbul
2013 Cesur Hemşire
2011 Bizim Yenge
2008 Canım Ailem
2008 Derman
2008 Emret Komutanım
2006 Kasaba (Seslendirme)
2006 Selena
2004 Gezgin ile Fırfır (Seslendirme)

Yapımcı

2016 Yok Artık 2
2015 Yok Artık
2014 Ümmü Sibyan: Zifir

Tiyatro

2007 Ayşegül Hindistan'da
2007 Hamlet
2007 Böylesi Bir Aşk
2006 Dikkatli Çocuk
2005 Alaaddin’in Sihirli Lambası
2005 Sihirli Flüt Müzikali
2004 A. Pantolonun Kemeridir
2003 Karmakarışık
2003 Yalancı

Ödülleri

2017 22. Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu, Albüm
2010 32. Radyo-TV Gazetecileri Derneği Oskarları – En İyi Kadın Oyuncu, Canım Ailem
2009 36. Altın Kelebek TV Yıldızları Ödülleri - En İyi Kadın Komedi Oyuncusu, Canım Ailem

Görev Aldığı Yapımlar

Şebnem Bozoklu Fotoğrafları

Şebnem Bozoklu Fotoğrafları Şebnem Bozoklu Fotoğrafları Şebnem Bozoklu Fotoğrafları Şebnem Bozoklu Fotoğrafları Şebnem Bozoklu Fotoğrafları