Seçil Gülen Komi

Seçil Gülen Komi
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.10.1980
Doğum Yeri:Hatay

Türk oyuncu.

Muğla Üniversitesi Muhasebe bölümü mezunudur. İzmir Müjdat Gezen Sanat okulunda aktör studio eğitimi ve Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde ise diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı.

Filmografi

2020 Fabrika
2018 Sekiz
2017 Kaşık (Kısa Film)

Televizyon

2014 İki Dünya Arasında
2014 Nizama Adanmış Ruhlar
2014 Ötesiz İnsanlar

Görev Aldığı Yapımlar

Seçil Gülen Komi Fotoğrafları

Seçil Gülen Komi FotoğraflarıSeçil Gülen Komi FotoğraflarıSeçil Gülen Komi FotoğraflarıSeçil Gülen Komi FotoğraflarıSeçil Gülen Komi Fotoğrafları