Senan Kara

Senan Kara
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.08.1978
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

İzmir Yunus Emre Koleji ve 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Kuzgun (2019), Bilmemek (2019) ve Vatanım Sensin (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bilmemek

Televizyon

2020 Doğduğun Ev Kaderindir
2019 Kuzgun
2017 Vatanım Sensin
2004 Yabancı Damat
2000 Karakolda Ayna Var

Görev Aldığı Yapımlar

Senan Kara Fotoğrafları

Senan Kara FotoğraflarıSenan Kara FotoğraflarıSenan Kara FotoğraflarıSenan Kara FotoğraflarıSenan Kara Fotoğrafları