Sencar Sağdıç

Sencar Sağdıç
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.7.1954
Doğum Yeri:Balıkesir

Türk oyuncu.

Babam ve Oğlum (2005), Ahlat Ağacı (2018) ve Ben O Değilim (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 We Are a Family (Kısa Film)
2020 Dirlik Düzenlik
2019 Değişen Bir Dünyaya Karşı (Kısa Film)
2019 En Uzun Gece
2019 Black Sun (Kısa Film)
2018 Oralet (Kısa Film)
2018 Ahlat Ağacı
2018 Tapınak Şövalyeleri (Kısa Film)
2018 Watchman
2017 Dalgalar (Kısa Film)
2017 Yol Kenarı
2017 Dead-End (Kısa Film)
2017 Typewriter (Kısa Film)
2016 Çırak
2016 Haşa (Kısa Film)
2016 Albüm
2016 Son Kuşlar
2016 Kardeşim Benim
2015 Gayrimeşru (Kısa Film)
2014 Hadi İnsallah
2014 Anonim (Kısa Film)
2013 Ben O Değilim
2013 Vay Başıma Gelenler
2013 Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki de Kumru
2012 Zerre
2010 Görünmeyen
2009 Düşler ve Yokoluşlar
2009 Kosmos
2008 Kafes
2006 Beş Vakit
2005 Babam ve Oğlum
2004 Korkuyorum Anne

Televizyon

2020 Vuslat
2017 Siyah İnci
2012 Korkma (Mini Dizi)
2012 Sakarya Fırat
2011 Derin Sular
2010 Tek Türkiye
2007 Memleket Hikayeleri: Hey Onbeşli (TV Filmi)
2006 Kırık Kanatlar
2003 Kurşun Yarası
2003 Hekimoğlu

Görev Aldığı Yapımlar

Sencar Sağdıç Fotoğrafları

Sencar Sağdıç Fotoğrafları Sencar Sağdıç Fotoğrafları Sencar Sağdıç Fotoğrafları Sencar Sağdıç Fotoğrafları