Serap Aksoy

Serap Aksoy
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.06.1964
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İstanbul Devlet Konservatuarı Bale bölümü mezunu olan sanatçı, Münih Müzik Akademisi'nde bale, Devlet Opera ve Balesi'nde profesyonel dansçılık eğitimleri almış ve bale yapmıştır. Sinema filmleri ve TV dizilerinde rol almakta, sunuculuk yapmaktadır. C Blok (1994), İki Kadın (1992) ve Piano Piano Bacaksız (1991) gibi yapımlarla tanınmıştır. Politikacı Aydın Güven Gürkan'la, Gürkan'ın ölümüne dek evli kalmıştır.

Filmografi

2021 Sadan Hanım
2014 Yağmur: Kıyamet Çiçeği
2010 Kukuriku - Kadın Krallığı
2009 Sonsuz
2007 Kilit
1999 Hayal Kurma Oyunları
1995 Aşk Üzerine Söylenmemiş Her Şey
1993 C Blok
1992 İki Kadın
1992 Piano Piano Bacaksız
1989 Kantodan Tangoya
1987 Yer Demir Gök Bakır
1986 Değirmen

Televizyon

2014 Güllerin Savaşı
2009 Kül ve Ateş
2007 Kara Yılan
2006 Hatırla Sevgili
2005 Aşka Sürgün
2005 Aşk Yolu (TV Filmi)
1994 Geçmişin İzleri (TV Filmi)
1987 Yaprak Dökümü
1983 Kartallar Yüksek Uçar

Görev Aldığı Yapımlar

Serap Aksoy Fotoğrafları

Serap Aksoy FotoğraflarıSerap Aksoy Fotoğrafları