Serdar Gökhan

Serdar Gökhan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1946
Doğum Yeri:Bolu

Gerçek ismi Nusret Ersöz olan aktör 1946 yılında Bolu'da dünyaya gelmiştir.Yaşamı boyunca birçok filmde yer almıştır.İlk Başrol oynadığı film Kadırgalı Alidir.Ayrıca Çizgi roman ressamlığı yaptı.Asıl mesleği resim sanatıdır.

Önemli filmleri: Gökçe Çiçek, Irmak (Lütfi Ö. Akad), Kara Doğan (Yılmaz Duru)
Filmografi

    Kurt Seyit Ve Şura 2014 - Oyuncu
    Babalar Ve Evlatlar Sezon 1 2012 - Oyuncu
    Fatmagül'ün Suçu Ne? Sezon 2 2011 - Oyuncu
    Kırmızı Işık Sezon 1 2008 - Oyuncu
    Elif Sezon 1 2008 - Oyuncu
    Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? 2006 - Oyuncu
    Pertev Bey'in Üç Kızı Sezon 1 2006 - Oyuncu
    Sev Kardeşim Sezon 1 2006 - Oyuncu
    Karaoğlan Sezon 1 2002 - Oyuncu
    Akşam Güneşi Sezon 1 1999 - Oyuncu
    Kanayan Yara 1994 - Oyuncu
    Kanayan Yara - Bosna Mavi Karanlık 1994 - Oyuncu
    Kurdoğlu 3 / Bu Yola Baş Koyduk 1992 - Oyuncu
    Ahmet Hamdi Bey Ailesi Sezon 1 1991 - Oyuncu
    Polis Görev Başında 1990 - Oyuncu
    Av 1989 - Oyuncu
    Kanun Savaşçıları 1989 - Oyuncu
    Utanç Yılları 1987 - Oyuncu
    Yeniden Doğmak Sezon 1 1987 - Oyuncu
    Namusun Bedeli 1986 - Oyuncu
    Altın Kafes 1982 - Oyuncu
    Yıkılış 1978 - Oyuncu
    Meryem Ve Oğulları 1977 - Oyuncu
    Mavi Mercedes 1977 - Oyuncu
    Şeref Yumruğu 1977 - Oyuncu
    Yuvanın Bekçileri 1977 - Oyuncu
    Analar ölmez 1976 1976 - Oyuncu
    Kan Kardeşler 1976 - Oyuncu
    ölüme Yalnız Gidilir 1976 - Oyuncu
    Selam Dostum 1976 - Oyuncu
    Sevdalılar 1976 - Oyuncu
    Acı Severim Tatlı Döverim 1975 - Oyuncu
    Bu Osman Başka Osman 1975 - Oyuncu
    Cellat 1975 - Oyuncu
    Hesap Günü 1975 - Oyuncu
    İntihar 1975 - Oyuncu
    İsyan 1975 - Oyuncu
    Macera 1975 - Oyuncu
    Namıdiğer Çolak 1975 - Oyuncu
    Turhanoğlu 1975 - Oyuncu
    Yatık Emine 1974 - Oyuncu
    Bir Damla Kan Uğruna 1974 - Oyuncu
    Deli Ferhat 1974 - Oyuncu
    Dövüşe Dövüşe Öldüler 1974 - Oyuncu
    Karanlık Yıllar 1974 - Oyuncu
    Silahın Elinde Kardeş 1974 - Oyuncu
    Unutama Beni 1974 - Oyuncu
    Unutma Beni 1974 - Oyuncu
    Vur Be Ramazan 1974 - Oyuncu
    Beklenmeyen Adam 1973 - Oyuncu
    Dağ Kanunu 1973 - Oyuncu
    Hudutların Kartalı 1973 - Oyuncu
    ikibin Yılın Sevgilisi 1973 - Oyuncu
    İnsanlık Ölmedikçe 1973 - Oyuncu
    Kara Orkun 1973 - Oyuncu
    Kara Pençe 1973 - Oyuncu
    Kara Pençe'nin İntikamı 1973 - Oyuncu
    Kır çiçeği 1973 - Oyuncu
    Kurt Yemini 1973 - Oyuncu
    Soğukkanlılar 1973 - Oyuncu
    Vur Emri 1973 - Oyuncu
    Malkoçoğlu Kurt Bey 1972 - Oyuncu
    Acı Yudum 1972 - Oyuncu
    Akma Tuna 1972 - Oyuncu
    Dudaktan Dudağa ölüm 1972 - Oyuncu
    Estergon Kalesi 1972 - Oyuncu
    Gökçeçiçek 1972 - Oyuncu
    Irmak 1972 - Oyuncu
    İstanbul Kabadayısı Kara Murat 1972 - Oyuncu
    Kara Doğan 1972 - Oyuncu
    Kurt Bey 1972 - Oyuncu
    Asyanın Tek Atlısı Baybars 1971 - Oyuncu
    Kadırgalı Ali 1971 - Oyuncu

Görev Aldığı Yapımlar

Serdar Gökhan Fotoğrafları

Serdar Gökhan Fotoğrafları Serdar Gökhan Fotoğrafları Serdar Gökhan Fotoğrafları Serdar Gökhan Fotoğrafları Serdar Gökhan Fotoğrafları