Sergei Polunin

Sergei Polunin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.11.1989
Doğum Yeri:Kherson

Ukraynalı oyuncu.

Tam adı Sergei Vladimirovich Polunin'dir. Doğu Ekspresinde Cinayet (2017), Kızıl Serçe (2018) ve The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall (2011) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Hozier: Movement (Kısa Video)
2018 Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 Beyaz Karga
2018 Kızıl Serçe
2017 Doğu Ekspresinde Cinayet
2015 Sergei Polunin: Take Me to Church (Kısa Video)
2014 Queen Feat. Michael Jackson: There Must Be More to Life Than This (Kısa Video)
2011 The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall

Televizyon

2011 Peter and the Wolf (TV Filmi)
2011 Alice's Adventures in Wonderland (TV Filmi)

Senaryo

2015 Sergei Polunin: Take Me to Church (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Sergei Polunin Fotoğrafları

Sergei Polunin Fotoğrafları Sergei Polunin Fotoğrafları Sergei Polunin Fotoğrafları Sergei Polunin Fotoğrafları Sergei Polunin Fotoğrafları