Serhat Karaaslan

Serhat Karaaslan
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1984
Doğum Yeri:Muş

Türk senarist ve yönetmen.

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni bitirdi ve ardından Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama Yönetmenliği üzerine yüksek lisans yaptı. Kısa Filmleri Toronto, Locarno, Selanik, Montpeiller, Saraybosna, İstanbul, Ankara, Altın Portakal gibi festivallere katıldı ve elliden fazla ödül aldı. İlk uzun metraj film projesi 'Görülmüştür' ile Cannes Film Festivali Cinefondation Residence 2015, Berlin Film Festivali Talent Project Market ve Talent Campus 2015 programlarına seçildi.

Filmografi

2018 Görülmüştür
2014 Dondurma (Kısa Film)
2012 Musa (Kısa Film)
2010 Kan (Kısa Film)
2010 Bisiklet (Kısa Film)
2009 Araf (Kısa Film)
2009 Beş Lira (Kısa Film)

Senaryo

2018 Görülmüştür
2011 Sidar
2011 Dondurma (Kısa Film)
2010 Werger (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Serhat Karaaslan Fotoğrafları

Serhat Karaaslan Fotoğrafları Serhat Karaaslan Fotoğrafları