Sertaç Boztepe

Sertaç Boztepe
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.10.1973
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Ardından manken ve oyuncu olarak kariyer yapmaya başladı. İngiliz Kemal adlı TV dizisiyle 2001 yılında oyunculuğa başladı. Arka Sokaklar, Yemin, Adanalı, Kardelen gibi TV dizilerinde rol aldı. Son olarak da Aşk Kırmızı adlı film için kamera karşısına geçmişti.

Sertaç Boztepe yakalandığı lenfoma hastalığından kurtulamayarak 23 Mart 2015'te 41 yaşında İstanbul'da öldü. Cenazesi 24 Mart 2015 Salı günü büyük katılımla Zincirlikuyu Camii'nden alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Filmografisi

2013 Aşk Kırmızı

Televizyon

2008 Kardelen
2010 Adanalı
2007 Yemin
2006 Arka Sokaklar
2001 İngiliz Kemal (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sertaç Boztepe Fotoğrafları

Sertaç Boztepe Fotoğrafları