Seth Larney

Seth Larney
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

2067 (2020), Tombiruo (2017) ve Hipsters (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 2067
2017 Tombiruo
2011 Roman's Ark (Kısa Film)
2010 The Clearing (Kısa Film)
2008 Shadow City (Kısa Film)

Yapımcı

2014 Sugarland (Belgesel)
2012 Suspended (Kısa Film)
2011 Everything Is Super (Kısa Film)
2010 Seamstress (Kısa Film)
2009 Boundless (Kısa Film)
2008 The Making of Cactus (Kısa Belgesel Video)
2008 Spots

Senaryo

2020 2067

Görev Aldığı Yapımlar

  • 2067, 2020, Yonetmen

Seth Larney Fotoğrafları

Seth Larney Fotoğrafları Seth Larney Fotoğrafları Seth Larney Fotoğrafları