Sevinç Gürşen

Sevinç Gürşen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.1.1979
Doğum Yeri:İstanbul

23 Ocak 1979’da İstanbul’da, dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.
Filmografi

    Uçurum - Oya
    Doktorlar - Aslı (2011)
    Gümüş - Bahar (2005)
    Canım Annem - Deniz (2004)
    Metro Palas - Gaye (2004)
    Aslı ile Kerem (2002)
    Mihriban - Deniz (2002)
    Biz Size Aşık Olduk - Sinem (2002)
    Kuzenlerim - Asya (2002)
    Evdeki Yabancı - Pelin (2000)
    Günaydın İstanbul Kardeş (1999)
    Demir Leblebi (1999)
    Ah Bir Zengin Olsam - Buket (1999)
    Yılan Hikayesi (1999)
    Ateş Dansı - Bahar 1998
    Baskül Ailesi (1997)
    Ruhsar (1997)
    Mahallenin Muhtarları (1992)
    Ötesiz İnsanlar-Rana (2013)

Görev Aldığı Yapımlar

Sevinç Gürşen Fotoğrafları

Sevinç Gürşen Fotoğrafları Sevinç Gürşen Fotoğrafları Sevinç Gürşen Fotoğrafları Sevinç Gürşen Fotoğrafları Sevinç Gürşen Fotoğrafları