Shelley Thompson

Shelley Thompson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.3.1959
Doğum Yeri:Calgary

Kanadalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Oyunculuğa 1982 yılında Becoming Laura isimli dizide rol alarak başladı. Just Like a Woman (1992), The Child Remains (2017) ve Trailer Park Boys (2001-2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Splinters
2018 Hopeless Romantic
2018 Grace (Kısa Film)
2018 Halloween Party
2017 The Child Remains
2015 My Younger Older Sister (Kısa Film)
2014 Trailer Park Boys: Don't Legalize It
2013 Two Penny Road Kill (Kısa Film)
2013 Bunker 6
2010 Wake (Kısa Film)
2006 Trailer Park Boys: The Movie
1995 The Forgotten Toys (Kısa Film - Seslendirme)
1993 We're Back! A Dinosaur's Story (Seslendirme)
1992 Just Like a Woman
1991 Yami No Shihosha Judge (Video - Seslendirme)
1991 Beertje Sebastiaan: De geheime Opdracht (Seslendirme)
1987 Rumik World: Warau hyôteki (Video - Seslendirme)
1986 Labyrinth
1985 The Holcroft Covenant
1985 Morons from Outer Space
1982 Space Adventure Cobra (Seslendirme)

Televizyon

2020 Diggstown
2019 Trailer Park Boys: The Animated Series (Seslendirme)
2019 Tokens
2018 Addison (Seslendirme)
2018 Trailer Park Boys
2018 Season for Love (TV Filmi)
2016 Reel East Coast
2015 Sex & Violence
2014 Rookie Blue
2012 Haven
2010 Backbencher
2009 G-Spot
2008 Say Goodnight to the Bad Guys (TV Filmi)
2005 More Sex & the Single Mom (TV Filmi)
2003 Sex & the Single Mom (TV Filmi)
2002 Trudeau (TV Filmi)
2000 Blessed Stranger: After Flight 111 (TV Filmi)
1997 When Innocence Is Lost (TV Filmi)
1994 Mike & Angelo
1993 dropp the Dead Donkey
1990 AD Police Files (Mini Dizi – Seslendirme)
1989 Chelworth (Mini Dizi)
1988 EastEnders
1982 Becoming Laura

Yönetmen

2018 Duck Duck Goose (Kısa Film)
2017 Pearls (Kısa Film)
2016 BATS (Kısa Film)
2015 Dawg (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Duck Duck Goose (Kısa Film)
2017 Pearls (Kısa Film)
2016 BATS (Kısa Film)

Senaryo

2018 Duck Duck Goose (Kısa Film)
2017 Pearls (Kısa Film)
2016 BATS (Kısa Film)
2015 Dawg (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Shelley Thompson Fotoğrafları

Shelley Thompson Fotoğrafları Shelley Thompson Fotoğrafları Shelley Thompson Fotoğrafları Shelley Thompson Fotoğrafları Shelley Thompson Fotoğrafları