Simay Barlas

Simay Barlas
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.05.1998
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini Paramparça dizisindeki Öykü karakteri yaşayan oyuncu Adı Efsane, Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde rol aldı. 2019 yıl yapımı Dijital Esaret ilk uzun metraj çalışmasıdır.

Filmografi

2019 Dijital Esaret

Televizyon

2019 Zalim İstanbul
2017 Adı Efsane
2016 Hayat Bazen Tatlıdır
2014 Paramparça

Görev Aldığı Yapımlar

Simay Barlas Fotoğrafları

Simay Barlas FotoğraflarıSimay Barlas FotoğraflarıSimay Barlas FotoğraflarıSimay Barlas FotoğraflarıSimay Barlas Fotoğrafları