Simon Helberg

Simon Helberg
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :9.12.1980
Doğum Yeri:Los Angeles, Kalifornia

ABD'li komedyen ve oyuncu.

Tam adı Simon Maxwell Helberg'dir. Let Go (2011), İyi Geceler, İyi Şanslar (2005) ve özellikle 12 sezon boyunca Howard Wolowitz karakterini canlandırdığı The Big Bang Theory (2007-2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 As Sick as They Made Us
2020 Annette
2018 End of the Line (Kısa Film)
2016 Paint It Black
2016 Florence Foster Jenkins
2015 Hollywood Adventures
2014 aşk Vizesi
2013 I Am I
2011 The Selling
2011 Let Go
2010 The Committee Ep. 2: Butterfly Enclosure (Kısa Video)
2009 Ciddi Bir Adam
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 Careless
2007 Ana Kuzusu
2007 Aman Tanrım 2
2006 The TV Set
2006 The Pity Card (Kısa Film)
2006 For Your Consideration
2006 Derek & Simon: A Bee and a Cigarette (Kısa Film)
2006 Bickford Shmeckler's Cool Ideas
2005 İyi Geceler, İyi Şanslar
2004 Külkedisi Masalı
2003 Eski Dostlar
2002 National Lampoon's Van Wilder
1999 Mumford

Televizyon

2019 The Big Bang Theory
2016 Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi (Mini Dizi – Seslendirme)
2014 The Tom and Jerry Show (Mini Dizi - Seslendirme)
2013 Drunk History
2012 Weasel Town (Seslendirme)
2011 Kick Buttowski: Suburban Daredevil (Seslendirme)
2010 The Late Late Show with Craig Ferguson
2010 The Guild (TV Series Kısa Film)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (Mini Dizi)
2007 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman
2007 Reporters (Mini Dizi)
2007 Punk'd
2007 Derek and Simon: The Show (Mini Dizi)
2007 Studio 60 on the Sunset Strip
2006 The Jake Effect
2006 Joey
2005 Unscripted
2005 Life on a Stick
2005 Arrested Development
2004 Reno 911!
2004 Quintuplets
2003 Tracey Ullman in the Trailer Tales (TV Filmi)
2003 The O'Keefes
2003 Less Than Perfect
2003 MADtv
2002 The Funkhousers (TV Filmi)
2002 Genç Cadı Sabrina
2001 Undeclared
2001 Son of the Beach
2001 Ruling Class (TV Filmi)
2001 Popular
2001 Cursed

Görev Aldığı Yapımlar

Simon Helberg Fotoğrafları

Simon Helberg Fotoğrafları Simon Helberg Fotoğrafları Simon Helberg Fotoğrafları Simon Helberg Fotoğrafları Simon Helberg Fotoğrafları