Simone Kirby

Simone Kirby
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

İrlandalı aktris.

Peaky Blinders (2014), Notes on Blindness (2016), Alice Through The Looking Glass (2016), Houdini and Doyle (2016), The Truth Commissioner (2016), Clean Break (2015) ve Love/Hate (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Artemis Fowl
2019 The Hole in the Ground
2017 İngiltere Benim
2016 The Flag
2016 Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 The Truth Commissioner
2016 Notes on Blindness (Belgesel)
2014 X Moor
2014 Özgürlük Dansı
2011 Cadılar Zamanı
2005 Hamlet

Televizyon

2019 Resistance
2019 Silent Witness
2018 Dark Heart
2018 Mother's Day (TV Filmi)
2016 Houdini and Doyle (Mini Dizi)
2015 Clean Break
2014 Peaky Blinders
2014 Love/Hate
2011 Meet Your Neighbours
2009 Pure Mule: The Last Weekend
2008 Single-Handed
2005 Pure Mule

Görev Aldığı Yapımlar

Simone Kirby Fotoğrafları

Simone Kirby Fotoğrafları Simone Kirby Fotoğrafları Simone Kirby Fotoğrafları Simone Kirby Fotoğrafları Simone Kirby Fotoğrafları