'Dallas' dizisinde 13 yıl J.R.'ı canlandıran
Larry Hagman ,
John Travolta 'nın bu rol için 'harika bir seçim' olduğunu söyledi.
Milyonları ekran başına kilitleyen efsane dizi Dallas'ın beyazperde versiyonunda JR Ewing karakteri için düşünülen John Travolta'ya sevindirici bir haber geldi. Dizide 13 yıl boyunca Ewing ailesinin entrikacı ve şeytani zekaya sahip üyesi J.R.'ı canlandıran Larry Hagman, Travolta'nın bu rol için 'harika bir seçim' olduğunu söyledi.
İnternetteki 'contact music' sitesinin haberine göre, beyazperdeye aktarılmaya hazırlanan proje için
Jennifer Lopez ,
Luke Wilson , Shirley Maclaine ve John Travolta'nın isimlerinin geçtiği haberini alan Hagman, Travolta ile 'Primary Colors' adlı filmde birlikte çalıştıklarını söyledi. John Travolta'nın bu rol için çok iyi bir seçim olduğunu belirten Hagman, 'Bence o harika bir seçim. JR rolünü onun üstlenecek olması beni çok gururlandırdı' dedi.
Jennifer Lopez'in de JR Ewing'in, elinden içki kadehini düşürmeyen, hüzünlü eşi Sue Ellen'ı canlandırmasını da uygun bulduğunu belirten Hagman, 'O da bu rol için çok uygun. Bence biçilmiş kaftan, daha iyisi bulunamazdı' yorumunda bulundu.
Yönetmenliğini
Robert Luketic 'in üstlendiği 'Dallas' filminin senaryosunu
Robert Harling ve
Sacha Gervasi yazacak. 'Dallas' dizisi,1978-1991 yılları arasında Türkiye'nin de aralarında bulunduğu ülkelerde ilgiyle izlenmişti. Gösterildiği ülkelerde gündemi değiştirecek kadar merakla izlenen dizide başrolü Larry Hagman (J.R) ,
Patrick Duffy (Bobby) ,
Victoria Principal (Pamela) ,
Barbara Bel Geddes ve
Linda Gray (Sue Ellen) üstleniyordu. Dizide J.R Ewing'i vuranın kim olduğunun ortaya çıktığı bölüm, halen tüm dünyada en çok izlenen sahneler arasında yer alıyor.
Kaynak: e-kolay.net/Sinema