Hamza Yazıcı yine kırdı geçirdi!

Özgüven timsali Hamza Yazıcı 'Kısadan Hisse 2' skeciyle kırdı geçirdi.



Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinin boyu küçük oyunculuğu büyük oyuncusu Hamza Yazıcı , kendi yazdığı 'Kısadan Hisse' skecinin ikincisiyle yine kırdı geçirdi.

Çok Güzel Hareketler 2'nin 6 Ekim Pazar günü yayınlanan 23. bölümüne Hamza Yazıcı'nın yazdığı Kısadan Hisse 2 skeci damga vurdu. Her hafta birbirinden komik tiplemelerde sevenlerinin karşısına çıkan Yazcı'nın yeni skecinde Kudret karakterinin eşinin ailesiyle arasında geçen torun tartışmaları işlendi. İlk skeçte eşinin ailesiyle tanışma gibi zorlu merhalelerden geçen Kudret'in karşısına bu kez de ne zaman çocuk sahibi olacakları sorunu çıktı.

İzleyenleri kahkaya boğan skecin ana fikri engelli olmayan bireylerin kendi bakış açılarıyla beklentileri ve buna karşın engelli bireylerin kendi içlerinde ne gibi ikilem yaşadıkları mesajıydı aslında.

Hamza Yazıcı kimdir?

Çocukluğundan itibaren oyuncu olmanın hayalini kuran Yazıcı, çeşitli kurumlardan temel oyunculuk dersleri aldı. 2008 yılında oyunculuk hayatına başlayan Hamza Yazıcı, başrollerinde Saba Tümer , Mehmet Ali Erbil , Sümel Tilmaç’ın yer aldığı 2015 yapımı komedi filmi Polis Akademisi Alaturka’da ‘Yüce Osman’ karakterini canlandırdı. Güldür Güldür isimli komedi programında Taylan karakteriyle tanınmıştır.

Bugüne kadar Çılgın Kamp (2015) , Polis Akademisi Alaturka (2015) , Piyasadan Büyük Alacağımız Var (2015) , Bizans Oyunları (2016) , Kolonya Cumhuriyeti (2017) ve Organize İşler Sazan Sarmalı (2019) gibi filmlerde rol almıştır.

Filmografi

2019 Organize İşler Sazan Sarmalı
2017 Kolonya Cunhuriyeti
2016 Bizans Oyunları
2015 Çılgın Kamp 
2015 Polis Akademisi Alaturka
2015 Piyasadan Büyük Alacağımız Var

Televizyon

2019 Çok Güzel Hareketler Bunlar 2
2018 Güldür Güldür Show
2016 Görevimiz Komedi