Skeet Ulrich

Skeet Ulrich
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.1.1970
Doğum Yeri:Lynchburg, Virjinya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Bryan Ray Trout'tur. New York Üniversitesi ve ayrıca North Carolina Üniversitesi deniz biyolojisi bölümü mezunudur. Browdway Atlantic Theatre Company'de oyunculuk eğitimi aldı. Çığlık (1996), Büyücüler Kulübü (1996) ve Into the West (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır. Georgina Cates ise 1997-2005 ve Amelia Jackson-Gray ile de 2012-2016 yılları arasında evli kalmıştır.

Filmografi

2020 BIOS
2017 Austin Found
2017 Kaçış Odası
2014 Büyük Sürpriz
2014 The Girl on the Roof (Yalnızca yönetmen)
2013 Point Mugu (Kısa Film)
2009 Armored
2009 For Sale by Owner
2001 Kevin of the North
2001 Nobody's Baby
2001 Soul Assassin
2000 Takedown
1999 Chill Factor
1999 Ride with the Devil
1998 A Soldier's Sweetheart
1998 The Newton Boys
1997 Benden Bu Kadar
1997 Touch
1996 Albino Alligator
1996 Boys
1996 Büyücüler kulübü
1996 Çığlık
1996 Son Dans
1990 Ninja Kaplumbağalar
1989 Çılgın Tatil

Televizyon

2019 Riverdale
2019 #Freerayshawn
2017 I am Elizabeth Smart (TV Filmi)
2016 Unforgettable
2015 Stay
2014 Babylon Fields (TV Filmi)
2014 Deliverance Creek (TV Filmi)
2013 Anatomy of Violence (TV Filmi)
2010 Gimme Shelter (TV Filmi)
2010 Law & Order: Special Victims Unit
2010 Law & Order: Los Angeles
2009 Back (TV Filmi)
2009 CSI: NY
2014 Robot Chicken (Seslendirme)
2006 Jericho
2005 Into the West (Mini Dizi)
2005 The Magic of Ordinary Days (TV Filmi)
2003 Miracles
1994 CBS Schoolbreak Special

Görev Aldığı Yapımlar

Skeet Ulrich Fotoğrafları

Skeet Ulrich Fotoğrafları Skeet Ulrich Fotoğrafları Skeet Ulrich Fotoğrafları Skeet Ulrich Fotoğrafları Skeet Ulrich Fotoğrafları